Dobrodošli na BES.RS!

O nama

KLIJENT se kod nas uvek piše sa velikim slovom!


Preduzeće BES Heat Pump DOO osnovan je sa ciljem za razvoj i proizvodnja toplotnih pumpi. Ovaj proces započet je pre više od 40 godina (u tadašnjem preduzeću BES), pa je i prekinut zbog neadekvatnih prilika za ovaj posao. Stečeno iskustvo nije izgubljeno, rezultati ondašnjih eksperimenata i danas nam stoje na raspolaganju. Međutim danas su nam na raspolaganju mnogo bolje komponente, sa kojima smo u prilici da postignemo puno bolje rezultate. Sve komponente, koje koristimo imaju provereno poreklo i potiču od najrenomiranijih proizvaođača u svetu.
Ponosni smo na naše proizvode, jer su oni plod naše stručne spremnosti i izuzetnog zalaganja svih zaposlenih u preduzeću. Među retkim proizvođačima smo, koji su spremni da formiraju toplotne stanice od nekoliko stotina kW-a.
Našim klijentima pružamo servisne usluge 24 sata u 365 dana u godini u garantnom i vangarantnom roku. Sve naše resurse angažujemo u cilju da svaki naš Klijent bude zadovoljan.


BES toplotne pumpe su prisutne ne samo u Srbiji nego i na evropskoj tržište sa proizvodnom pogonom u Mađarskoj. Neke toplotne pumpe iz naše prve serije još uvek su u funkciji. Dakle oni su deo grejnog sistema više od 40 godina(u tadašnjem preduzeću BES). Zadnjih godina velika pažnja se posvećuje štednji na svakom planu. Skoro u svim segmentima života i poslovanja nove tehnologije i nova saznanja dali su rezultat u vidu znatnih ušteda. Pomoću toplotnih pumpi može se realizovati znatna ušteda na polju grejanja i klimatizacije. Za grejanje treba izdvojiti znatna sredstva, kako u prodičnoj kući, tako i u procesu proizvodnje i poslovanja.

Pretežna delatnost preduzeća je proizvodnja i prodaja toplotnih pumpi i uređaja za tehnološko hlađenje. Pored toga prihvatamo i njihovu ugradnju i izgradnju kompletnih grejnih sistema( princip „ključ u ruke“).