Dobrodošli na BES.RS!

Referencije za porodične kuće

Porodične kuće

Porodične kuće, grejna površina se kreće u opsegu od 100 do 450m². Ugrađene su toplotne grejnog kapaciteta 12-35kW. Neki od njih su prošireni i osposobljeni za funkcije klimatizacije, pripremu sanitarne tople vode, zagrevanja bazenske vode i sušenje vazduha u bazenskom prostoru.

Često postavljana pitanja

Zašto toplotne pumpe?

Toplotne pumpe pružaju mogućnost za najjeftinije grejanje. One za zagrevanje koriste obnovljive izvore energije, koja nam je na raspolaganju bez novčane naknade. Na ovaj način sa potrošenih 1kW električne energije dobijate u Vašem grejnom sistemu 4-6 kW toplotne energije.

Zašto BES toplotne pumpe?

Današnji izgled i performanse su rezultat 30-o godišnje prakse i istraživanja - to je naš razvoj, proizvod i ponos. Izrađuje se od savremenih komponenti, koji se proizvodebaš za ovakve namene. Mogu se ugraditi u svaki postojeći sistem centralnog grejanja.

Gde se može primeniti?

Naše toplotne pumpe mogu se primeniti u svakom objektu koji treba da se zagreva. To mogu biti stambeni ili kancelarijski prostori, proizvodne hale, magacini, poljoprivredni objekti, sušare, plastenici, bazeni itd.